search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:32
MENU CLOSE

Αγνώριστες! Αμάλ Κλούνεϊ και Σίντι Κρόφορντ ως βασίλισσες της ντίσκο (Photos)

28.10.2017 10:59
Αγνώριστες! Αμάλ Κλούνεϊ και Σίντι Κρόφορντ ως βασίλισσες της ντίσκο (Photos) - Media

 

Είναι φίλες εδώ και καιρό, καθώς οι σύζυγοι τους, Ράντι Γκέρμπερ και Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι συνέταιροι στην τεκίλα Casamigos.

Η 39χρονη δικηγόρος Αμάλ Κλούνεϊ εμφανίστηκε με την 51χρονη Σίντι Κρόφορντ σε πάρτι μεταμφιεσμένων για το Halloween, και ήταν και οι δύο εκθαμβωτικές.

Η Αμάλ Κλούνεϊ, που χρειάζεται να ρίξει κανείς μια δεύτερη ματιά για να την αναγνωρίσει, φορούσε μία πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα σε στυλ 70s.

Η νεαρή δικηγόρος είπε να τα δώσει όλα για όλα για την εκδήλωση φροντίζοντας να συμπληρώσει το look με φριζαρισμένα afro μαλλιά, έντονο μακιγιάζ με πελώριες ψεύτικες βλεφαρίδες και φυσικά τεράστια χρυσά σκουλαρίκια.

Και η Σίντι Κρόφορντ όμως ήταν υπέροχη με ένα πορτοκαλί και ροζ φόρεμα, συνδυασμένο με μία άσπρη γούνα ενώ και το δικό της μακιγιάζ ήταν έντονο.

Τις δύο γυναίκες συνόδευε ο σύζυγος της Σίντι, Ραντι Γκέρμπερ, με ένα total-white look Έλβις Πρίσλεϊ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:28