search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:45
MENU CLOSE

Αμερικανός αξιωματικός επιτέθηκε σε ταξιτζή στα Χανιά

06.11.2017 11:24
Αμερικανός αξιωματικός επιτέθηκε σε ταξιτζή στα Χανιά - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Αμερικανό αξιωματικό του ΝΑΤΟ , που υπηρετεί στη βάση της Σούδας, εκτυλίχθηκε σε ταξί, τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο αυτοκινητιστής είχε παραλάβει τον αλλοδαπό ένστολο και κατευθύνονταν προς το ναύσταθμο της Σούδας.

Ξαφνικά και χωρίς καμία αιτία, ο αξιωματικός μαινόμενος, έπιασε τον ταξιτζή από το λαιμό, πιέζοντας με δύναμη τα χέρια του.

Ο αυτοκινητιστής ξαφνιάστηκε, έστρεψε το τιμόνι του οχήματος προς το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, ακινητοποίησε το ταξί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Άλλος οδηγός ταξί που βρέθηκε στο σημείο, έσπευσε και γλίτωσε το συνάδελφο του από τον μαινόμενο άνδρα ,ενώ αστυνομικοί που προσέτρεξαν στην περιοχή, συνέλαβαν τον αξιωματικό, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά συχνά καταγράφονται τέτοια περιστατικά με πρωταγωνιστές αξιωματικούς του ΝΑΤΟ , οι οποίοι είτε υπό την επήρεια αλκοόλ είτε άλλων ουσιών, προκαλούν φασαρίες και καβγάδες για ασήμαντες αφορμές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13