search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Mega: Ανησυχία προκαλεί η καθυστέρηση των τραπεζών

07.11.2017 18:16
Mega: Σώζεται τελικά ως «μη ενημερωτικό»; - Απόφαση για τη σωτηρία του «Μεγάλου» καναλιού - Media

 

Εχει παρατραβήξει η υπόθεση της απάντησης των τραπεζών για το σχέδιο σωτηρίας του MEGA! Αφού αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα απαντούσαν μέχρι τέλος Οκτωβρίου και ήδη συμπληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Το χειρότερο όμως είναι ότι αν συνεχιστεί η καθυστέρηση το business plan δεν θα ισχύει, διότι απλούστατα όταν συντάχθηκε ήταν άλλα τα οικονομικά δεδομένα και άλλα σε λίγο καιρό! Και ως εκ τούτου θα είναι άλλες οι ανάγκες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Το ίδιο ανησυχητικά όμως είναι και τα μηνύματα που φθάνουν από τα επιτελεία των μετόχων, αφού δεν υπάρχει καμία κινητικότητα που να προδικάζει για θετικές εξελίξεις! Το αντίθετο θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, δεδομένου ότι το κλίμα είναι βαρύ…

Ανεξάρτητα όμως από το κλίμα στους μετόχους… Είναι γεγονός ότι οι τράπεζες αν όντως έβλεπαν θετικά το σχέδιο δεν θα είχαν λόγο να καθυστερούν να απαντήσουν! Θα είχαν ήδη εκπέμψει κάποιο σήμα… Ή μήπως δεν είναι έτσι; Και η καθυστέρηση δεν είναι ανεξάρτητη από το τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στα περιβάλλοντα των μετόχων; Ιδωμεν!

 

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04