12/12/2018 19:58:00

Έξαλλος ξανά ο Δήμος Βερύκιος με παρουσιαστές του ΣΚΑΪ - Πήρε τηλέφωνο στο κανάλι (Video)

Έξαλλος ξανά ο Δήμος Βερύκιος με παρουσιαστές του ΣΚΑΪ - Πήρε τηλέφωνο στο κανάλι (Video) - Media

 

Έξαλλος έγινε ο Δήμος Βερύκιος με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου, μετά από όσα ακούστηκαν για τον ίδιο στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος πήρε στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού και διαμαρτυρήθηκε σε πολύ έντονο ύφος. Μέσα από το Happy Day της Τετάρτης, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στο περιστατικό με αυστηρό ύφος, ενώ έκανε και κάποιες παρασκηνιακές αποκαλύψεις:

«Μπαίνω χθες στο αυτοκίνητο και σερφάροντας στο ραδιόφωνο ακούω ΣΚΑΪ. Εκεί, λοιπόν, υπάρχει μια ομάδα, δυο γελωτοποιοί -ένας εξ αυτών τον έχω βοηθήσει και στο στρατό πάρα πολύ. Και παίρνει ένας ακροατής και λέει «ο Βερύκιος φόρεσε και κόκκινο πουκάμισο και μίλησε για την Οκτωβριανή Επανάσταση». Και λένε αυτά τα παλιόπαιδα -για μένα είναι παλιόπαιδα, πιο αντικομμουνιστικάκια δεν υπάρχουν- «αυτός είναι του γιατρού». Και τους παίρνω στο τηλέφωνο, στο κέντρο, και λέω «Ετοιμάστε τις σύρριγγες! Θα σας απαυτώσω όλους»!

Πρέπει να ξέρουν να βάζουν ένα μέτρο. Ο αντικομμουνισμός στις μέρες μας δεν έχει πέραση. Και θα πρέπει να ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα κανάλι και δουλεύουν που οι ιδιοκτήτες του, ναι μεν αστοί και στην ιδεολογία αντικομμουνιστές, αλλά το ΚΚΕ πάντα με ευπρέπεια και με σεβασμό το αντιμετώπιζαν. Από τον μακαρίτη τον Αριστείδη Αλαφούζο, μέχρι τον Γιάννη και τον Θέμη. Να σέβονται την ιστορία αυτού του τόπου.

Τα παλιόπαιδα! Οι λουφαδόροι! Μη μιλήσω και πω περισσότερα! Όλα έχουν ένα μέτρο».

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.