search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 16:07
MENU CLOSE

Απίστευτη επιχειρηματολογία υπέρ Μαρέβας από την Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί την Περιστέρα (Video)

08.11.2017 17:37
Απίστευτη επιχειρηματολογία υπέρ Μαρέβας από την Ασημακοπούλου: Ο Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί την Περιστέρα (Video) - Media

 

Μια κάπως… ιδιόρρυθμη επιχειρηματολογία χρησιμοποίησε η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου προκειμένου να «αποκρούσει» το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Γκραμπόβσκι είχε συμμετοχή της κατά 50% στην off shore εταιρεία Eternia Capital Management που εμφανίζεται στα Paradise Papers με έδρα τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, η κ. Ασημακοπούλου, αφού αρχικά μίλησε για «άνανδρη επίθεση» κατά της κ. Μητσοτάκη και άφησε αιχμές για χαμηλή ακροαματικότητα της ΕΡΤ («ποιος μας βλέπει τώρα που μιλάμε;»), υποστήριξε ότι η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι τελικά… σύζυγός του και δεν υποχρεούται να υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «Δεν υπάρχει ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Υποθέτω ότι δεν έχουν σύμφωνο συμβίωσης. Δεν χρειάζεται λοιπόν η σύζυγός του να κάνει δήλωση πόθεν έσχες».

(πηγή βίντεο: ΕΡΤ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 16:05