search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Πέτρος Λαγούτης: «Όποιος πει ότι δεν έχει φτάσει στο σημείο να κάνει την κίνηση να χτυπήσει γυναίκα, είναι ψεύτης» (Video)

10.11.2017 09:07
Πέτρος Λαγούτης: «Όποιος πει ότι δεν έχει φτάσει στο σημείο να κάνει την κίνηση να χτυπήσει γυναίκα, είναι ψεύτης» (Video) - Media

 

«Έχετε φτάσει ποτέ στο σημείο να χτυπήσετε μια γυναίκα ή να κάνετε την κίνηση έστω;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και ο Πέτρος Λαγούτης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Όποιος πει ότι δεν έχει φτάσει στο σημείο να κάνει την κίνηση είναι ψεύτης, και την κίνηση και την επιθυμία. Το θέμα είναι ότι εκεί έγκειται το ένλογο ον το οποίο προβάλλει μπροστά τη λογική του για να σταματήσει την πράξη. Όχι, δεν έχω χτυπήσει γυναίκα και δεν θα το κάνω. Η συμβουλή του πατέρα μου που τη δίνω κι εγώ στα παιδιά μου είναι ότι ούτε με λουλούδι δεν χτυπάς μια γυναίκα».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:45