search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Τι απαντά ο Πατεράκης στον Καμμένο (PDF)

27.11.2017 17:14
Τι απαντά ο Πατεράκης στον Καμμένο (PDF) - Media
 
Προσφυγή στη δικαιοσύνη προανήγγειλε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πατεράκης, με αφορμή την αναφορά που έκανε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πρόσωπό του στη συζήτηση στη Βουλή.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα και κατόπιν της άρσης του τηλεφωνικού του απόρρητου απεδείχθη ότι εκείνος που τηλεφώνησε ήταν, όπως είπε, ο κ. Πατεράκης.
 
«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα» αναφέρει ο επιχειρηματίας και παραθέτει τη στιχομυθία: «Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων όπως κατ επανάληψη έχετε αναφέρει».
 
«Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι. Οι αριθμοί των τηλεφώνων μου τόσο του γραφείου όσο και του κινητού μου δεν είναι απόρρητοι. Αποδεικνύουν ευθέως το ψέμα του υπουργού ότι έπρεπε να τους “ανακαλύψει” η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην οποία είπε πως προσέφυγε. Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμμένος ότι δήθεν του είπα», αναφέρει ο κ. Πατεράκης ενώ κλείνοντας επισημαίνει: «Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει την κατάθεση των αναγκαίων ένδικων βοηθημάτων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10