search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Οργή στη βρετανική κυβέρνηση: Δεν συμφωνήσαμε τίποτα για το κόστος του Brexit

29.11.2017 14:43
Τερέζα Μέι: Η αντίδρασή της όταν ο Τζόνσον απώλεσε την πλειοψηφία (Photo) - Media
 
Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τίποτε δεν έχει οριστικοποιηθεί στις συνομιλίες με την ΕΕ για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ένωση, αρνούμενη να σχολιάσει πληροφορίες των MME ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία όσον αφορά τον λογαριασμό του Brexit.
 
«Ουδέποτε σχολίασα εικασίες, από τις οποίες υπάρχουν πολλές. Δεν θα αρχίσω τώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία ύψους 100 δισ. ευρώ.
 
«Οι συνομιλίες συνεχίζονται. Η πρωθυπουργός ήταν πολύ σαφής ότι θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Ήταν επίσης πολύ σαφής ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ των 27 πρέπει να κάνουν μαζί ένα βήμα προς τα εμπρός και ήταν πολύ σαφής ότι τίποτε δεν έχει συμφωνηθεί μέχρι να συμφωνηθούν όλα».
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:48