search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:47
MENU CLOSE

Αλλαγή πλάνων στον ΑΝΤ1 – Έρχεται συνεργασία «βόμβα»

02.12.2017 12:23
Έφυγε από τον ALPHA και πάει στον ΑΝΤ1 - Media

 

Η σχέση τους πέρασε δια πυρός και σιδήρου και τελικά ήρθε η ώρα που μετά από 10 χρόνια θα συνυπάρξουν ξανά τηλεοπτικά. Ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», κατάφερε να ενώσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά σε ένα show υπερπαραγωγή.

Πρόκειται για το Sunday Live που ακουγόταν ότι θα παρουσίαζε η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά. Η εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού ανέτρεψε το αρχικό πλάνο.

Έτσι, η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στην παρουσίαση του Dancing With The Stars, ενώ στο κυριακάτικο show θα απολαύσουμε μια εκρηκτική συνεργασία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, επιστρέφοντας από το Παλαουάν, θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το The 2night Show, το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, θα ξεκινήσει τις πρόβες μαζί με τον Νίκο Μουτσινά για το Sunday Live. O ANT1 θέλει να βγάλει στον αέρα ένα μεγάλο show που θα χτυπήσει τους αντιπάλους του.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13