search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:45
MENU CLOSE

Διοικητικοί δικαστές: Όχι στην καταστρατήγηση του δικαιώματος στην απεργία

08.12.2017 11:41
Ένωση Εισαγγελέων: Να εμβολιαστούν οι δικαστικοί αμέσως μετά τις ευπαθείς ομάδες - Media

Όχι στη «στην επιχειρούμενη καταστρατήγηση της μεγαλύτερης κατάκτησης των εργαζομένων, αυτής του δικαιώματος στην απεργία» λέει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ), με σημερινή ανακοίνωσή της.

«Ενός δικαιώματος» συνεχίζει η ΕΔΔ, «που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες δεκαετιών» και προσθέτει ότι «κάθε συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να εναντιωθεί στην προσπάθεια να μπουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην κήρυξη απεργίας από πρωτοβάθμια Σωματεία».

Στο μεταξύ, η ΕΔΔ πραγματοποιεί αύριο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, επί της Βασ. Σοφίας 22, στις 10 πμ, εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της.

Ομιλητές θα είναι η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο διευθύνων του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Ηλίας Κοντοζαμάνης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:44