search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:58
MENU CLOSE

Φρίκη: Άνδρας πέθανε όταν τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου

15.12.2017 16:48
Φρίκη: Άνδρας πέθανε όταν τυλίχθηκε στις φλόγες στη μέση του δρόμου - Media

 

Αναπάντητα, ως αυτή την ώρα, ερωτήματα καλείται να απαντήσει η αστυνομία που διερευνά το θάνατο ενός 70χρονου άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με μάρτυρες, τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες στη μέση του δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ειδικό νοσοκομείο για εγκαύματα, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και εξέπνευσε λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση, ο άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες ξαφνικά σε δρόμο του Λονδίνου και παρά την άμεση επέμβαση διασωστών δεν στάθηκε εφικτή η σωτηρία του.

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει καταλήξει πώς ο άτυχος συνταξιούχος κατέληξε να πεθάνει με τόσο φρικτό τρόπο, καθώς από τις έρευνές της δεν προκύπτει μέχρι στιγμής να είχε εχθρούς ή να είχε έλθει σε επαφή με άλλο άτομο την ημέρα του περιστατικού.

(πληροφορίες: Independent)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50