search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόρενς επισκέφθηκε Νοσοκομείο Παίδων και μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία! (Photos)

28.12.2017 08:11
Η Τζένιφερ Λόρενς επισκέφθηκε Νοσοκομείο Παίδων και μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία! (Photos) - Media

 

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Jennifer Lawrence επισκέφθηκε την παιδική πτέρυγα του Νοσοκομείο Παίδων Νόρτονς προσφέροντας απλόχερα χαρά και ενθουσιασμό στα παιδάκια που νοσηλεύονται.

Η σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε, μάλιστα, πολλές φωτογραφίες μαζί τους χαρίζοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στις οικογένειες που γιόρτασαν τα Χριστούγεννα μέσα στο νοσοκομείο.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έκανε την εξής ανακοίνωση:

«Η επίσκεψή της έχει γίνει παράδοση κάθε Χριστούγεννα. Σε ευχαριστούμε Jennifer Lawrence. Φέρνεις ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλους μας».

Το 2016 η ηθοποιός δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία της Εντατικής Μονάδας για Καρδιακά Προβλήματα Jennifer Lawrence στο ίδιο νοσοκομείο.

Η μονάδα αυτή δίνει στις οικογένειες ένα μέρος να μείνουν αφού τα παιδιά τους υποβληθούν σε μεταμόσχευση καρδιάς ή σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 12:51