search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:28
MENU CLOSE

Λάρισα: Εργαζόμενοι απολύθηκαν, γιατί δεν επέστρεψαν το δώρο Χριστουγέννων

05.01.2018 12:57
Λάρισα: Εργαζόμενοι απολύθηκαν, γιατί δεν επέστρεψαν το δώρο Χριστουγέννων - Media

Εργαζόμενοι γνωστής επιχείρησης εστίασης στη Λάρισα κατήγγειλαν χθες στην Επιθεώρηση Εργασίας πως απολύθηκαν επειδή δεν επέστρεψαν το δώρο Χριστουγέννων!. 

Ως γνωστόν, πολλές επιχειρήσεις, λόγω της υποχρεωτικότητας καταβολής του δώρου Χριστουγέννων και προκειμένου να εμφανίζονται σύννομες, το πιστώνουν εμπροθέσμως ως έχουν υποχρέωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι στις «ανάγκες» των εργοδοτών και για να μη χάσουν τη θέση τους ή το επέστρεφαν ή το συμψήφιζαν με τις μηνιαίες αποδοχές τους. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση όμως, πέντε αρχικά εργαζόμενοι, φοιτητές κατά πλειοψηφία, με ημιαπασχόληση και μισθούς «πείνας», «επαναστάτησαν» και αποφάσισαν να μη το επιστρέφουν, επωμιζόμενοι την ευθύνη της πράξης τους. ,

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26