search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Νίκος Ξανθόπουλος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του

18.01.2018 17:36
Νίκος Ξανθόπουλος: Όλη η αλήθεια για την υγεία του - Media
 
Αν και τον έχουμε συνηθίσει σε δραματικές ταινίες (εξ ου και ο τίτλος του «παιδιού του λαού», που τον συνόδευε σε όλη την καριέρα του) ο Νίκος Ξανθόπουλος έδειξε αυξημένο χιούμορ όταν έγραψε στη σελίδα του στο facebook ότι «το ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο…ανεβλήθη».
 
Ωστόσο, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές του που αφενός του εύχονταν περαστικά, αφετέρου ρωτούσαν τι του συνέβη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o 83χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο από τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι ευτυχώς ήταν μαζί του την ώρα που η καρδιά του… λύγισε.
 
Η αγωνία τους υπήρξε πολύ μεγάλη και οι ώρες που ακολούθησαν τη μεταφορά του καλλιτέχνη στο νοσοκομείο ήταν κρίσιμες. Ωστόσο, οι γιατροί έπεσαν πάνω στον αγαπημένο ηθοποιό (που «πήγε και ήρθε»), έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλέον ο Νίκος Ξανθόπουλος αναρρώνει στο κτήμα του, στην Παιανία, κοντά στην οικογένειά του, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του. Φύλακας-άγγελός του αυτές τις δύσκολες στιγμές στάθηκε και στέκεται η σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία μετρούν 50 χρόνια κοινής ζωής.
 
«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου τώρα! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» μας είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Espresso. Και πράγματι, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αισθάνεται πολύ καλύτερα και ανακουφισμένος από την εξέλιξη της υγείας του, τόσο που κάνει πλέον χιούμορ με τη γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε και την παραπάνω ανάρτηση στο facebook, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του.
 
Ο καλλιτέχνης, με τις ταινίες του οποίου μεγάλωσαν και έκλαψαν γενιές και γενιές, φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή ζωή του και μόνο μέσα από αναρτήσεις του στο facebook μιλά για τους δικούς του ανθρώπους, όπως για τη γυναίκα της ζωής του, τα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του.
 
(πηγή: Espresso/enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:47