search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Στεφανάκου (Video, σκληρές εικόνες)

18.01.2018 18:45
Ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Στεφανάκου (Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Εικόνες από το «γαζωμένο» αυτοικίνητο του Βασίλη Στεφανάκου, λίγα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεσή του στο Χαϊδάρι, φέρνει στο φως ο Alpha.
 
Στο βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Βασίλης Στεφανάκος εμφανίζεται να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και το κορμί του να έχει πέσει δίπλα, ενώ νοσοκόμοι βρίσκονται από πάνω του.
 
Το αυτοκίνητο έχει γίνει «σουρωτήρι» από σφαίρες και τα τζάμια έχουν γίνει θρύψαλα.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Στεφανάκο έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στην λεωφόρο Αθηνών 302 και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο τον πρώτο όροφο.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι εκτελεστές ήταν ολόκληρη ομάδα και πιθανολογείται ότι εκτός από τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, υπήρχαν και άλλα άτομα που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Βασίλη Στεφανάκου.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Στεφανάκος κυκλοφορούσε πάντα με συνοδεία για προστασία, καθώς και με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
 
(πηγή βίντεο: Alpha TV)
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:58