search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Αποθέωσε τον Βαλβέρδε ο Μέσι!

26.01.2018 21:13
Εκτός εαυτού ο Μέσι: «Άντε να πεθάνεις μ…, της μάνας σου το...» (Video) - Media

 

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της Μπαρτσελόνα στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στον προπονητή της ομάδας.

Ο Αργεντινός κλήθηκε να σχολιάσει το ροτέισον το οποίο κάνει στην 11άδα ο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν τον ενόχλησε…

 «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Μου μίλησε για αυτό από την πρώτη στιγμή και γενικότερα έχουμε συχνή επικοινωνία. Δεν με πειράζει καθόλου, ούτε εμένα, ούτε κανέναν συμπαίκτη μου», ανέφερε ο Μέσι ο οποίος συνέχισε:

«Όλα πάνε καλά. Πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι με την πορεία όλων μέχρι τώρα αν και έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής μας είπε πως μας θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε περισσότερο συμπαγείς αμυντικά και πήραμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που θα βοηθούν να λύσουμε πολλά προβλήματα», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:53