search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Στοιχεία-σοκ για τον πρώην αστυνομικό-εκτελεστή του Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών (Photos)

02.02.2018 18:58
Στοιχεία-σοκ για τον πρώην αστυνομικό-εκτελεστή του Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών (Photos) - Media
 
Νέα στοιχεία σοκ σχετικά με τον Έλληνα πρώην αστυνομικό που συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία, κατηγορούμενος για την εκτέλεση Αλβανού «βαρώνου» των ναρκωτικών, έρχονται στη δημοσιότητα.
 
Το μέρος όπου οργάνωσαν την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην Αλβανία στις 29 Ιανουάριου ο απότακτος Έλληνας αστυνομικός και οι συνεργοί του εντόπισαν οι αλβανικές αρχές.
Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ οι αρχές της γειτονικής χώρας κατάφεραν και βρήκαν ακόμη και το πιστόλι με το οποίο δολοφονήθηκε ο Devi Kasmi.
 
Συνολικά στο στρατηγείο των δραστών βρέθηκαν δύο πιστόλια, τέσσερα αυτόματα όπλα, ένα ρουκετοβόλο, τέσσερις ασύρματοι και 100 κιλά κάνναβης.
Όπως ανέφερε η αλβανική αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωση της ο Ε.Ε. είναι ο εκτελεστής του βαρόνου των ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και είχε αποταχθεί από την αστυνομία.
 
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο Έλληνας αστυνομικός πήγε στην Αλβανία πριν δύο εβδομάδες όπου οργάνωσε το σχέδιο της δολοφονίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί τρεις συνεργοί του ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.
 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34