search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:52
MENU CLOSE

Μια Κρητικοπούλα αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (Video, Photos)

04.02.2018 06:10
Μια Κρητικοπούλα αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας (Video, Photos) - Media

 

Σε ζωή βγαλμένη από παραμύθι παραπέμπει η ιστορία της Κυριακής Κατσογρεσάκη από Σητεία της Κρήτης η οποία έβαλε… υψηλούς στόχους και τα κατάφερε!

Η 28χρονη αποτελεί, λοιπόν, μια από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της βασιλικής οικογένειας στη Σαουδική Αραβία, ταξιδεύοντας συχνά με το υπερπολυτελές τους αεροπλάνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», όπως σημειώνει το neakriti, η Κυριακή αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα επιλέχθηκε και ξεχώρισε ανάμεσα σε 700 υποψήφιες για τον στόλο της Emirates. Μάλιστα, ήταν μία από τις επτά που είχαν τα τυπικά προσόντα και κατάφεραν να ανταποκριθούν άριστα στα ψυχολογικά και σωματικά τεστ. 

Δύο χρόνια αργότερα δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφια για αποκλειστική απασχόληση στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Για τον σκοπό αυτόν προκρίθηκαν 30 κοπέλες από τις οποίες επικράτησαν δύο και τελικά η Κυριακή ήταν εκείνη που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους γαλαζοαίματους.

Ωστόσο, η Κυριακή δε βάζει τέλος στα όνειρά της! Επόμενος στόχος της είναι να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους με  μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Αν, μάλιστα, κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία της, θα τα καταφέρει! 

 

Φωτογραφίες: neakriti.gr

Βίντεο: CRETETV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:51