search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση

04.02.2018 08:13
Λαμία: Τσακώθηκαν στον δρόμο εν μέσω κατακλυσμού (Photo) - Media

 

Ο Δήμαρχος επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά στον Αντιπεριφερειάρχη με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χορό της Agroinvest, στην αίθουσα “Τσαμαντάνη” στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον Αντιπεριφερειάρχη μέσα στην αίθουσα και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;»

Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμισε ότι του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που ήθελε ο Δήμαρχος, επειδή  μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανένα λόγο, άρχισε ξαφνικά να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές.

Ο Δημήτρης Κυρίτσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 1:00′  τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13