search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Ο πιο μπαφιασμένος γάμος ever: Ζευγάρι είχε 70 γραμμάρια κάνναβης για κάθε καλεσμένο (Photo)

16.02.2018 07:36
Ο πιο μπαφιασμένος γάμος ever: Ζευγάρι είχε 70 γραμμάρια κάνναβης για κάθε καλεσμένο (Photo)  - Media

 

Γνωρίστηκαν και οι δύο όταν έκαναν χρήση κάνναβης. Η Ντάνι Γκριν και ο Ζακ Γουάλτον έκαναν το κάτι διαφορετικό στο γάμος τους. Δεν ενδιαφέρθηκαν και τόσο πολύ για την διακόσμηση, τους καλεσμένους τα φώτα, τη μουσική το πάρτι, ενδιαφέρθηκαν για την καλής ποιότητας κάνναβης που θα έδιναν στους καλεσμένους τους. 

«Γνωριστήκαμε από έναν κοινό φίλοι. Όταν έμαθε οτι μετακομίζω στο Σα Ντιέγκο του Όκλαντ μου είπε να συναντήσω τον Ζακ, ο οποίος λατρεύει και αυτός την κάνναβη. Έτσι ήρθαμε κοντά και εν τέλει παντρευτήκαμε», εξομολογήθηκε στην Telegraph η Ντάνι.

Στο γάμο η κάνναβη υπήρξε παντού

  • Το γλυκό είναι φτιαγμένο με κάνναβη
  • Τα λουλούδια είχαν από ένα κομμάτια κάνναβης
  • Το δώρο που έπαιρνε κάθε καλεσμένος φεύγοντας ήταν ένα πακετάκι που περιείχε μερικά γραμμάρια χασίς

«Έβλεπες ανθρώπους 70 και 80 ετών να δοκιμάζουν για πρώτη φορά και είναι χαρούμενοι», είπε η Ντάνι, η οποία δουλεύει σε φάρμες καλλιέργειας κάνναβης και έλαβε μεγάλες ποσότητες ως δωρεά για την εκδήλωση. Κάτι που ήταν αναγκαίο, καθώς η αξία της συνολικής ποσότητας που υπήρχε στην εκδήλωση ήταν 6-7.000 ευρώ και αντιστοιχούσαν 70 γραμμάρια σε κάθε καλεσμένο.

Όπως φαντάζεστε, από αυτά ελάχιστα έμειναν, τα οποία καταναλώθηκαν στο after party που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κατέληξε το ζευγάρι μαζί με κάποιους φίλους τους.

Φήμες λένε ότι αντίστοιχος γάμος έχει γίνει και στα μέρη μας. Και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά Κρήτης, 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:51