search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:02
MENU CLOSE

«Η Eιρήνη δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε στο πίσω κάθισμα», αποκαλύπτει πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

16.02.2018 07:49
«Οργάνωσαν ένα κανιβαλισμό σε βάρος μου» - Ο γιατρός «σπάει» τη σιωπή του για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Media

 

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανού Γκουρμπάτση για το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη και υποστηρίζει  ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και το πτώμα της μεταφέρθηκε από τρίτο ή τρίτους, στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της.

«Όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο χρυσαφί Ford Ka μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Λαγούδη, τόσο διαπιστώνω ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. 

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, μία από τις ενδείξεις που πιστεύει ότι ενισχύουν την εκδοχή αυτή, αποτελεί ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού: «Εκεί υπάρχει ένα εντύπωμα που έχει προκύψει από την κάπνα που «γέννησε» η φωτιά μέσα στο όχημα. Πρόκειται για μια χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, κάτω από την πόρπη της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού. Η ζώνη βρέθηκε ανοιχτή, αλλά έτσι ήταν αδύνατο να αποτυπώθηκε η ευθεία γραμμή της αιθάλης. Γι’ αυτό πιστεύω πως την ώρα που ξεπήδησαν οι φλόγες, η πόρπη της ήταν κουμπωμένη στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού, πιθανόν από το κάθισμα του οδηγού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας, προφανώς κάποιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού κι αυτό το άτομο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο εισέπνευσε μονοξείδιο και πέθανε.

«Το μονοξείδιο είναι ένα ύπουλο θανατηφόρο αέριο, καθώς είναι άοσμο. Στην αρχή προκαλεί ίλιγγο στο άτομο που το εισπνέει, στη συνέχεια αναισθησία και τέλος επιφέρει τον θάνατο. Πιστεύω πως η Ειρήνη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό αυτοχειρία».

Στο μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί ένα μυστηριώδες μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου καθώς, αν και τότε δεν είχαν γίνει ακόμη γνωστά πολλά για την υπόθεση, παρ’ όλα αυτά ο άνθρωπος που το έγραψε αναφερόταν σε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

«Πω πω. Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται γιατί δε μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό για αυτό και του έστειλε μήνυμα για να τον γεμίσει με ενοχές, για αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού. Το κινητό το πέταξε η ίδια γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που την χώριζε συνέχεια. (…) Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:01