search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Αμερικάνου στη Ζάκυνθο: Τι λέει η δικηγόρος των κατηγορούμενων (Video)

17.02.2018 08:43
Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία του νεαρού Αμερικάνου στο Λαγανά - Συγκλονίζουν οι γονείς του - Media
 
Νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση του θανάτου του Αμερικανού τουρίστα Μπάκαρι Χέντερσον, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια το περασμένο καλοκαίρι στον Λαγανά Ζακύνθου. Σύμφωνα με έναν από τους συνηγόρους υπεράσπισης το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε ο άτυχος νεαρός ήταν και το θανατηφόρο.
 
«Ο Χέντερσον δε θα μπορούσε να επιβιώσει. Ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος ακόμη και στην περίπτωση που δε δεχόταν στη συνέχεια κανένα άλλο χτύπημα από τους κατηγορούμενους Σέρβους», δήλωσε η δικηγόρος , Zora Dobricanin στο real.gr σχολιάζοντας ότι δεν ήταν οι πελάτες της αυτοί που χτύπησαν πρώτοι το θύμα.
 
O υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού, που όπως φαίνεται και στο βίντεο, κατάφερε το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι του Αμερικανού τουρίστα, μίλησε μέσα από τις φυλακές αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
 
«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον θάνατο του παιδιού. Δεν τον σκότωσα εγώ. Η συμμετοχή στον ξυλοδαρμό ήταν η μικρότερη από όλους και αυτό θα φανεί στο δικαστήριο» δήλωσε.

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50