search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:41
MENU CLOSE

Τέλος στην έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου» – Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους

20.02.2018 17:11
Τέλος στην έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου» - Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους - Media
 
Ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανακοινώθηκε η αναστολή κυκλοφορίας του φύλλου από αυτή την Κυριακή.
 
Είχε προηγηθεί το λουκέτο στην ημερήσια έκδοση της εφημερίδας και η απόλυση του 70% των εργαζομένων πριν από ενάμισι μήνα.
 
Κατόπιν οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν και έγινε γνωστό ότι από την Κανάρη 1 αποχωρούν ο διευθυντής Χρίστος Μουλίνος και η διευθύντρια σύνταξης Aμαλία Βεβελάκη ενώ γινόταν λόγος και για άλλους δημοσιογραφους.
 
Οσοι ειχαν απολυθεί έλαβαν κανονικά τα δεδουλευμένα που τους οφείλονταν. Τώρα αποζημιώσεις δεν προβλέπονται καθώς το φύλλο δεν έχει κλείσει ένα χρόνο από την ημέρα που κυκλοφόρησε.
 
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία της Ελευθεριας του Τύπου την Κυριακή 11/02/2018 ήταν γύρω στις 9.500 φύλλα και ότι καποιοι από τους εργαζόμενους θα απορροφηθούν στην σαββατιάτικη εφημερίδα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη καθώς και στις εφημερίδες συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη (Νέα, Βήμα κλπ), αλλά και από το site της Ελευθερίας του Τύπου, το οποίο βρίσκεται σε φάση ανασχεδιασμού.
 
Πληροφορίες: zoornalistas/Typologies
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15