search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:50
MENU CLOSE

Πέθανε η «αδελφή» του Χιου Γκράντ

25.02.2018 08:56
Πέθανε η «αδελφή» του Χιου Γκράντ  - Media

 

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τσέιμπερς.

Η διακεκριμένη ηθοποιός η οποία συμμετείχε στη σειρά του BBC «The Vicar of Dibley» είχε βραβευθεί με το British Comedy Award.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «Μια βραδιά στο Notting Hill», την ερωτική κομεντί που σημείωσε διεθνή επιτυχία, όπου υποδήθηκε την αδερφή του Χίου Γκραντ.

Ο ατζέντης της ο οποίος ανακοίνωσε και το θάνατό της είπε ότι προήλθε από φυσικά αίτια. «Είμαστε λυπημένοι που ανακοινώνουμε τον πρόωρο θάνατο, από φυσικά αίτια, της ηθοποιού Έμα Τσέιμπερς. Με τα χρόνια, η Έμα δημιούργησε έναν πλούτο χαρακτήρων και ένα τεράστιο έργο. Έφερε το γέλιο και τη χαρά σε πολλούς, και θα μας λείψει. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας και των αγαπημένων της», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:49