search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Αλεξιάδης: Σε ώρες εθνικής κρίσης απαιτείται ψυχραιμία και ενότητα (Video)

04.03.2018 10:21
Αλεξιάδης: Η κ. Γεννηματά δεν έχει επαφή με την πολιτική πραγματικότητα - Media

 

Για τεράστια αντίφαση έκανε λογο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και συντονιστής του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Αλεξιάδης, αναφερόμενος στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ επισήμανε πως, ενώ βρισκόμαστε σε κρίσιμη εθνικά περίοδο και το γεγονός αυτό είναι δύσκολο, κάποιοια αφήνουν «άθλια υπονοούμενα» και προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου, και του πρόσφατα ορκισθέντος αναπληρωτή υπουργού, Φ. Κουβέλη.

O Τρύφωνας Αλεξιάδης σημείωσε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει απαντήσει για το θέμα των βλημμάτων με σαφήνεια και η διερεύνηση είναι πλέον στην αρμοδιότητα της Βουλής και της δικαιοσύνης. Αναφέρθηκε επίσης στις αποστρατείες, τονίζοντας ότι «γίνονται με συγκεκριμένες διαδικασίες» και χαρακτηρίζοντας ακατανόητη την κριτική.

Αναφερόμενες στην κριτική για το πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι καλό θα ήταν ο ΣΚΑΪ να δείξει τα βίντεο με το τι δήλωνε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον τωρινό του πρόεδρο και άλλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τόνισε μάλιστα πως σε ώρες εθνικής κρίσης απαιτείτα ψυχραιμία και ενότητα.

Για την εξωτερική πολιτική, δήλωσε ότι σημασία έχει να δίνονται λύσεις. Υποστήριξε ότι η τακτική της έντασης που επιχειρεί η Τουρκία δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα. Η γείτονα που έχει συλλάβει στρατιώτες στα σύνορα «θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο ΝΑΤΟ» τόνισε και είπε ότι  «δεν είναι εύκολα τα πράγματα για την τουρκική εξωτερική πολιτική».

«Την ώρα της κρίσης, όμως, δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις τύπου, δημόσιες σχέσεις ή για πολιτική. Είναι ώρα για να λύσουμε το πρόβλημα και αυτό κάνουμε αυτή την περίοδο», είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:15