search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:23
MENU CLOSE

Απόφαση-σοκ για ΠΑΟΚ: Αποβολή από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων

13.03.2018 16:48
Απόφαση-σοκ για ΠΑΟΚ: Αποβολή από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων  - Media
 
Λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) απέβαλε τον ΠΑΟΚ από το μητρώο της! 
 
Η ECA είναι το μοναδικό, ανεξάρτητο όργανο, που εκπροσωπεί άμεσα τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ο ρόλος της είναι να προστατεύει και να προάγει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων. 
 
Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε τα εξής:
 
«Η ECA είδε την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου. 
 
Σε συνδυασμό με τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αποβάλλουν άμεσα τον ΠΑΟΚ από την ECA. 
 
Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 
 
Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».
 
Πηγή: sport-fm.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30