search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:15
MENU CLOSE

Παπαθεοδώρου: «Καμία συνάντηση» Γεννηματά-Τσίπρα για την συνταγματική αναθεώρηση, συζήτηση μόνο στη Βουλή

29.03.2018 10:45
ΚΙΝΑΛ για Κουφοντίνα: Επιλογές σκοπιμότητας... - Media

 

Συνέντευξη στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο 105,5» μίλησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θόδωρος Παπαθεοδώρου. 

Αναφερόμενος στην πρόταση Γεννηματά για την συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι «το πολιτικό όφελος είναι ότι το Κίνημα Αλλαγής έκανε μια πρόταση που καλύπτει τις επείγουσες ανάγκες μεταρρύθμισης του πολιτικού συστήματος και της μεταρρύθμισης των θεσμών. Αυτό δεν αμφισβητείται από καμία πλευρά».

«Ο πρωθυπουργός λέει να δούμε και το προοδευτικό πρόσημο, ενώ γνωρίζει το πλαίσιο των αλλαγών που προτείνουμε εμείς. Οι αλλαγές που προτείνουμε δεν μπορούν να περιμένουν για ύστερο χρόνο. Θα θέλαμε η συζήτηση να γίνει τώρα για να μπορέσει να ολοκληρωθεί», υπογράμμισε.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «καμία συνάντηση δεν θα γίνει με τον πρωθυπουργό», για μία πιθανή συνάντηση Τσίπρα-Γεννηματά. «Είναι πολύ σημαντικό θέμα η συνταγματική αναθεώρηση για να συζητείται σε πάνελ ή σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις στο Μαξίμου. Ένας χώρος υπάρχει και αυτός είναι η Βουλή».

Ο κ. Παπαθεοδώρου μάλιστα εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει χαραμάδα περίπτωσης και προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ζητάμε τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν έχει αλλάξει, μοναδικό βαρίδι για τη χώρα είναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» σε σχέση με τις διαφωνίες μεταξύ Λοβέρδου και Βενιζέλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:14