search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό έως την 4η Απριλίου – Τι πρέπει να ξέρετε

01.04.2018 12:38
Γρεβενά: Βάρκα συγκρούστηκε με... φορτηγό στην Εγνατία οδό - Media

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη, θα ισχύσουν από αύριο μέχρι και τις 4 Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 2ας, 3ης και 4ης Απριλίου, κατά την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια – Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της επαρχιακής οδού Βέροιας – Νάουσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:14