search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:54
MENU CLOSE

Ασυγκράτητοι: Στο δικαστήριο ζευγάρι που έκανε στοματικό σεξ σε πλατεία στη Ρόδο – «Ήμασταν μεθυσμένοι»

03.04.2018 08:20
Ασυγκράτητοι: Στο δικαστήριο ζευγάρι που έκανε στοματικό σεξ σε πλατεία στη Ρόδο – «Ήμασταν μεθυσμένοι» - Media

 

Για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις διώκονται ένας 49χρονος Καλύμνιος και μια 38χρονη υπήκοος Λετονίας, που κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς, στην πλατεία Ιπποκράτους στην Μεσαιωνική Πόλη, στις 10 το βράδυ να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα.

Σύμφωνα με την ”Δημοκρατική”, η 38χρονη ενεργούσε συγκεκριμένα πεολειχία στον πρώτο στα σκαλοπάτια της Μεσαιωνικής σκάλας πάνω από την δημοτική βιβλιοθήκη ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο.
Νεαροί, περίοικοι και διερχόμενοι από το σημείο αποθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους δύο θερμόαιμους και το γεγονός αποτέλεσε το πρώτο θέμα συζήτησης στην πολύπαθη πλατεία.

Το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν με σήμα από το κέντρο της άμεσου δράσεως ότι μια αλλοδαπή κι ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, προέβαιναν σε πράξη σεξουαλικού περιεχομένου σε κοινή θέα στην πλατεία Ιπποκράτους,
Οι περίοικοι υπέδειξαν στους αστυνομικούς τους δύο δράστες οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία.
Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο.
Η αλλοδαπή αποδέχτηκε την πράξη που της αποδίδεται, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. Τόνισε μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε και δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει.
Ο ημεδαπός ζήτησε ομοίως συγγνώμη από τον Θεό και από τον κόσμο. Τόνισε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κανέναν και ότι επρόκειτο για μια κακιά στιγμή. Υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53