search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:59
MENU CLOSE

Σε κελί απομόνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ο Γιάννης Στάνκογλου!

10.04.2018 10:58
Ο Θωμάς Κυπραίος δεν έχει τελειώσει από τις «Άγριες Μέλισσες» - Media
 
 
Στις φυλακές του Κορυδαλλού και μάλιστα, σε κελί απόμόνωσης πρόκειται να βρεθεί για δύο ολόκληρες ημέρες ο Γιάννης Στάνκογλου για τις ανάγκες ενός ρόλου. Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People για την εμπειρία που αποκόμμισε από την επίσκεψή του στις φυλακές του Κορυδαλλού αλλά και από την επαφή του με τα πρόσωπα που βρίσκονται εκεί. 
 
«Θα σου δώσω ένα παράδειγμα που με τιμάει: Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους. Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν «ο Στάνκογλου». Αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα.
 
Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης. Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Δεν σοκάρομαι εύκολα με αυτά. Ίσα ίσα, είναι ένα τεράστιο μάθημα.
 
Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα «κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια.» είπε χαρακτηριστικά. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:59