01/06/2020 22:17:10

Καλαμάτα: Εμφανίστηκε και ζητάει τα παιδιά του ο πατέρας των 4 παιδιών που εγκατέλειψε η μητέρα

Καλαμάτα: Εμφανίστηκε και ζητάει τα παιδιά του ο πατέρας των 4 παιδιών που εγκατέλειψε η μητέρα  - Media

 

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας συνεχίζουν να φιλοξενούνται τα 4 παιδιά που η μητέρα τους άφησε στην Εισαγγελία Καλαμάτας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πατέρας των παιδιών εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, χτες Παρασκευή, για να δει τα παιδιά του και τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα τους μίλησαν με την κοινωνική λειτουργό η οποία έχει αναλάβει να διεξαγάγει την κοινωνική έρευνα για το αν είναι κατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον για να επιστρέψουν τα παιδιά.

Εν τω μεταξύ στο νοσοκομείο καταφτάνει απλός κόσμος και πηγαίνει ρουχαλάκια και άλλα είδη για το 7χρονο κοριτσάκι και τα 3 μικρότερα αδέρφια του, αγοράκια ηλικίας 8 μηνών το μικρότερο και 6 χρόνων το μεγαλύτερο.

Η 27χρονη μητέρα θυμίζουμε ότι είπε ως δικαιολογία ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σημείωσε ότι πατέρας της οικογένειας τα έχει εγκαταλείψει. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμφανίστηκε σήμερα στην εισαγγελία, προκειμένου να διεκδικήσει την κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με πηγή, τα παιδιά θα παραμείνουν τουλάχιστον και το Σαββατοκύριακο φιλοξενούμενα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

Πηγή: eleftheriaonline.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.