search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:22
MENU CLOSE

Παροξυσμός Τσιάρτα για το νομοσχέδιο για την υιοθεσία: «Άκου Βαλλιανάτο… εδώ είναι Ελλάδα όχι Ολλανδία»

18.04.2018 14:04
«Εκκαθαριστής» του Τσέρνομπιλ αυτοκτόνησε μόλις είδε την ομώνυμη σειρά (Photos/Video)  - Media

 

Ομοφοβικό παραλήρημα έχει πιάσει τις τελευταίες ώρες τον πρώην ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα με αφορμή το νομοσχέδιο για τις υιοθεσίες. Επιτίθεται φραστικά κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αλλά και κατά της κυβέρνησης για το κατά πόσο μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ανέβασε λοιπόν στο facebook:

«Από μια κυβέρνηση που έχει μαζέψει οτι κατακάθι υπάρχει και ψηφίζει νομοσχέδια αίσχος για υιοθεσίες παιδιών απο ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, αποφυλακίζει εγκληματίες, που δεν ενδιαφέρεται για τον Έλληνα και την ασφάλεια του, που δεν εχει προτεραιότητα τη χώρα και εχει γίνει περίγελος από όλους τι να περιμένεις?? Πιο ξεφτίλες πεθαίνεις.Αριστερόστροφη σαπίλα.»

Και πριν από λίγη ώρα συμπλήρωσε με νεότερη ανάρτηση:

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά.»

Το καλύτερο όμως είναι και τα σχόλια των ακολούθων του με προεξέχον εκείνο που του γράφει: «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα .. Όχι τον Αδάμ και τον Βαγγέλη…. Για να ξέρουμε τι λέμε….»

Βέβαια σε άλλο σχόλιο επιτίθενται στον πρώην ποδοσφαιριστή ότι κακοποιεί την Ελληνική γλώσσα με την ορθογραφία του: «Βασίλη, η σωστή γραφή είναι «καταφέρετε» και «προκαλείτε». Θεωρώ ανωμαλία κάποιος που δεν μπορεί να γράψει σωστά το β’ πληθυντικό πρόσωπο των ρημάτων, να έχει άποψη για θέματα δικαιωμάτων.» γράφει κάποιος.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:21