search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:33
MENU CLOSE

Νέα ανεξαρτητοποίηση βουλευτή της Ένωση Κεντρώων – Το πολιτικό φλερτ με μεγάλο κόμμα

24.04.2018 09:48
Λεβέντης: Οι αγώνες μου 40 χρόνια δεν θα πάνε χαμένοι, δεν πέφτω στην πρώτη μάχη - Media

 

Νέα ανεξαρτητοποίηση βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων είναι προ πυλών με τον Βασίλη Λεβένη, πλέον να απαριθμεί 6 βουλευτές, αφού από το κόμμα του έχουν αποχωρήσει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Καρράς που πήγε στο Κίνημα Αλλαγής. 

Αυτή τη φορά ο  βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr ετοιμάζεται να στείλει στο προσεχές διάστημα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Με την απόφασή του αυτή, εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή που να την αναιρέσει, ο Γ. Κατσιαντώνης θα γίνει ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που αποχωρεί από την Ενωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατσιαντώνης έχει κάνει επαφές με υψηλότατα στελέχη της ΝΔ με τα οποία ο βουλευτής βρήκε πνεύμα συναντίληψης γιά μία σειρά σοβαρών θεμάτων γιά την πορεία της χώρας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10