search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! (Video)

27.04.2018 07:03
Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! (Video) - Media

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς το πρωί της Παρασκευής έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της.

Τα χαρμόσυνα μαντάτα ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος με χιουμοριστική διάθεση τόνισε ότι άλλο λίγο και τα… γεννητούρια θα γίνονταν στο πλατό!

«Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Η εκπομπή επικοινώνησε, μάλιστα,  τηλεφωνικά με τον γυναικολόγο και μαιευτήρα της παρουσιάστριας ο οποίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

«Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού. Στις 08:00 γεννήθηκε αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 2,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59