search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν

06.05.2018 08:11
Σκουρλέτης: Μέσα από την κάλπη θα προκύψει μία νέα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση - Media

 

Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν, δήλωσε σήμερα σε πρέμβαση του στην πρωινή εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις συμβασιούχων δήμων της Αττικής.

«Είπαμε ότι παρατείνεται η διάρκεια της σύμβασης τους μέχρι τον Μάρτιο» συμπλήρωσε ο υπουργός αναφερόμενος στους συμβασιούχους που έχουν κατασκηνώσει από την Τετάρτη στην Πλατεία Κλαυθμώνος έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενοι για τη μη πρόσληψή τους. 

Οι διαμαρτυρόμενοι ισχυρίζονται ότι ο υπουργός Εσωτερικών τους είχε πει ότι θα μονιμοποιηθούν αλλά πλέον βρίσκονται στην ανεργία.

Ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε επίσης πως ο αριθμός όσων προσλαμβάνονται στην καθαριότητα καθορίστηκε από τους Δήμους και όχι από τον ίδιο. «Ο αριθμός αποφασίστηκε από την αυτοδιοίκηση, όχι από τον Σκουρλέτη», είπε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:47