search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:03
MENU CLOSE

Αναβρασμός στο Epsilon: Οι δύο «ακριβές» παρουσιάστριες που μένουν εκτός

06.05.2018 14:47
Epsilon: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα του ενημερωτικού και του αθλητικού τομέα - Media

 

Στη μάχη της διαμόρφωσης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος έχουν ριχτεί τα κανάλια στην προσπάθειά τους να προετοιμαστούν για την ερχόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά είναι και το Epsilon το οποίο μοιάζει να έχει βάλει στοίχημα να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της σεζόν 2018 – 2019.

Την ώρα που η Ναταλία Γερμανού και η Χριστίνα Λαμπίρη βρίσκονται σε αναμονή προκειμένου να διαπραγματευτούν την πορεία τους στο κανάλι, τα δύο μεγάλα ονόματα του σταθμού μοιάζουν έτοιμα να… δουν την πόρτα της εξόδου!

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και η Αννίτα Πάνια, πιθανότατα θα μείνουν εκτός καθώς το κανάλι δεν δηλώνει πρόθυμο να εξακολουθήσει να πληρώνει τα τόσο ακριβά τους συμβόλαια.

Κάπως έτσι, το «Tatiana Live« και το «Αnnita GR», βαδίζουν προς το οριστικό φινάλε.

Στην περίπτωση της Τατιάνας, μάλιστα, οι φήμες είναι ακόμα εντονότερες κυρίως λόγω του ότι και ο Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζεται να βάλει πλώρη για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.

Το Epsilon από τη μεριά του έχει ήδη προσεγγίσει τον Νίκο Χατζηνικολάου ως «δυνατό» χαρτί στην ενημέρωση…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30