search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Αναστέλλεται η στάση εργασίας των σιδηροδρομικών – Κανονικά τραίνα και προαστιακός την Πέμπτη

09.05.2018 13:22
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μία ώρα... αργότερα από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη λόγω «Ιανού» - Media

Κανονικά θα κινηθούν τα υπεραστικά τραίνα και ο Προαστιακός την Πέμπτη, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή της στάσης εργασίας που είχε προκηρυχθεί για αύριο μεταξύ 11:00 με 15:00.

Η ΠΟΣ είχε εξαγγείλει τη στάση εργασίας διαμαρτυρόμενη για την ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ, ενώ ενημερώνει ότι θα με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί ο χρόνος πραγματοποίησής της.

«Η στάση, η δράση και αγώνας μας δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίσουμε να καυτηριάζουμε τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες υφίστανται κατά τη διαδικασία πώλησης της ΕΕΣΣΤΥ και στην οποία εμείς είμαστε αντίθετοι. Θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε κατά των ιδιωτικοποιήσεων προβάλλοντας τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο, ενιαίο, δημόσιο σιδηρόδρομο», αναφέρει η Ομοσπονδία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:28