search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Θέλω να παίρνουμε λίγα από πολλούς

13.05.2018 06:57
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Στην ανάγκη εξορθολογισμού των φορολογικών βαρών αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Περιστέρι όπου μετέβη για να ψηφίσει για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της ΝΔ καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος.

«Θέλω να παίρνουμε λίγα από πολλούς, και αυτή τη δέσμευση μας την κάνουν πράξη οι Νεοδημοκράτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο γεγονός ότι 155.000 μέλη της ΝΔ καταβάλλουν 12 ευρώ ετησίως για την κάρτα μέλους. «Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα στην Ευρώπη με 155.000 μέλη με ετήσια συνδρομή… τολμήσαμε να ανοίξουμε τις διαδικασίες στο κόμμα σε τόσο μαζικό επίπεδο, δεν το έχει ξανακάνει άλλο κόμμα αυτό» σημείωσε. 

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές, όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερο για τον τόπο» ανέφερε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε επίσης λόγο για σημαντική ημέρα, και για γιορτή δημοκρατίας, και για ένα κερδισμένο στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων από τη βάση του κόμματος. «Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες και τα παράθυρά της σε κάθε νέα αντίληψη, γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται οι πολίτες που όχι μόνο θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αλλά την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας». 

«Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59