search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Ανατριχίλα: «Να πυροβολούμε τους παράτυπους μετανάστες, όπως έκανε το Ισραήλ»

15.05.2018 13:52
Ανατριχίλα: «Να πυροβολούμε τους παράτυπους μετανάστες, όπως έκανε το Ισραήλ» - Media

 

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει ακόμα και σε συντηρητικούς κύκλους στις ΗΠΑ η πρόταση της υπερσυντηρητικής σχολιάστριας και συγγραφέως Αν Κούλτερ, η οποία διερωτήθηκε αν οι αμερικανοί συνοριοφύλακες μπορούν να πυροβολούν μετανάστες που προσπαθούν να μπουν παράνομα στη χώρα.

Η Κούλτερ, με αφορμή τη σφαγή στη Γάζα, όπου Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν δεκάδες Παλαιστίνιους που διαδήλωναν κατά της μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, διερωτήθηκε μέσω tweet της, «Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο;», προκαλώντας σφοδρώτατες αντιδράσεις ακόμα και από κύκλους που ζητούν αυστηρά μέτρα κατά της μετανάστευσης.

Η Κούλτερ και στο παρελθόν έχει προτείνει κάτι αντίστοιχο, ενώ από φανατική υποστηρικτής του Τραμπ, έχει γίνει πολέμιός του, υποστηρίζοντας ότι ξεπούλησε τις αρχές του σχετικά με το μεταναστευτικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08