search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22
MENU CLOSE

Σε αυτό το κανάλι «μετακομίζουν» Πάνια – Στεφανίδου μετά το «άδειασμα» της Μαραγκουδάκη

20.05.2018 12:07
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι - Media

 

Δεν έχουν σκοπό οι ιθύνοντες του Epsilon να ανανεώσουν τα συμβόλαια του σταθμού με την Τατιάνα Στεφανίδου και την Αννίτα Πάνια.

Οι δύο παρουσιάστριες, ύστερα από χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου, βάσει απόφασης της Άλκηστης Μαραγκουδάκη η οποία σύμφωνα με το «Secret» είναι εκείνη που κατέληξε στο ότι η παρουσία των δύο γυναικών στο κανάλι δεν κρίνεται αναγκαίο να συνεχιστεί.

Πρόκειται για μία απόφαση που ευνοεί πολύ τον πρώην ιδιοκτήτη του Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη, ο οποίος παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια τηλεοπτικού σταθμού ενημερωτικού χαρακτήρα, έχει σκοπό να κάνει πρόταση σε Πάνια – Στεφανίδου ώστε να τις «κλείσει» για το δυναμικό του Extra.

Ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τη συγκρότηση και την οργάνωση της νέας μορφής του καναλιού που θα βγει στον αέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα που ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση θεματικής άδειας όποτε προκηρυχθεί ο ανάλογος διαγωνισμός.

Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τις παρουσιάστριες των εκπομπών «Tatiana Live» και «Annita Gr» να συνεργάζονται ξανά με τον Βρυώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:22