search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:44
MENU CLOSE

Δείτε τα φορέματα που φόρεσαν οι πριγκίπισσες στο γάμο τους, από το 1973 μέχρι σήμερα (Photos)

21.05.2018 12:04
Δείτε τα φορέματα που φόρεσαν οι πριγκίπισσες στο γάμο τους, από το 1973 μέχρι σήμερα (Photos)  - Media

 

Το νυφικό της πριγκίπισσας Μέγκαν που παντρεύτηκε τον Χάρι, αγοράστηκε(;) από τον οίκο Ζιβανσί, στο ευτελές ποσό των 200.000 δολαρίων. Οι γαλαζοαίματοι σίγουρα δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη για τους γάμους τους. Θυμηθείτε άλλωστε τι είχε συμβεί όταν παντρεύτηκε η κόρη της Φρειδερίκης, Σοφία, που φεσώθηκε ολόκληρος ο κρατικός προϋπολογισμός του κράτους για να καλύψει τα έξοδα.

Το νυφικό της Μέγκαν λοιπόν έμοιαζε με πολλά νυφικά που φόρεσαν πριγκίπισσες στον γάμο τους, κατά το παρελθόν. Το ολόλευκό χρώμα το είχε ξαναφορέσει μια άλλη γαλαζοαίματη, η Άννι, ενώ η λαιμόκοψη του, είναι ίδια με τη λαιμόκοψη του φορέματος της πριγκίπισσας της Σουηδίας Βικτώρια. Το σχέδιο με κάποιες μικρές παραλλαγές το έχει ξαναφορέσει η πριγκίπισα Σαρλίν του Μονακό και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας. Η διαφορά του νυφικού της Μαξίμα ήταν ότι είχε υψηλότερη λαιμόκοψη, ενώ της Μέγκαν τόνιζε τους ώμους της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50