search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος:«Έχω πεθάνει τέσσερις φορές! (Video)

28.05.2018 10:35
Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος:«Έχω πεθάνει τέσσερις φορές! (Video) - Media

 

Ο Στηβ Ντούζος σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στις τέσσερις φορές που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του, αλλά και για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή.

Ο Στηβ Ντούζος είπε στο Πρωινό: «Έχω πάει flat line 4 φορές. Δηλαδή, έχω πεθάνει τέσσερις φορές. Το ’91 είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό. Το 2001 είχα έμφραγμα. Το 2011 ήμουν για 42 μέρες σε κώμα. Τα παιδιά με ψυχολόγους πως ο μπαμπάς πεθαίνει και τέτοια. Το 2012 είχα μια ανακοπή. Πήρα κάποια μαθήματα που μου άλλαξαν τη ζωή και με έκαναν να σκέφτομαι αλλιώς και να φέρομαι αλλιώς…»!

Όσο για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή είπε:«Είχα την ατυχία αυτή. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη και στο Εφετείο με πρόταση Εισαγγελέως αθωώθηκα παμψηφεί. Έβγαλα ένα χρόνο στη φυλακή και μου είπαν συγγνώμη. Περνάς φρίκη! Σου λείπει η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, το όνομα που έχεις χτίσει. Όλα! Και λίγα ακούτε για τις φυλακές…».

 

Πηγή: gossip

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40