search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:18
MENU CLOSE

BBC: Η Άρσεναλ αποκτά Έλληνα διεθνή! – Πόσα λεφτά δίνει

28.05.2018 17:10
BBC: Η Άρσεναλ αποκτά Έλληνα διεθνή! – Πόσα λεφτά δίνει - Media

 

Κοντά στην απόκτηση Έλληνα διεθνή βρίσκεται η Άρσεναλ, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα το BBC.

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Ντόρτμουντ έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Επαφές και με Λιχστάινερ οι «Κανονιέρηδες».

Το πρωί της Δευτέρας το Kicker έγραψε πως η Άρσεναλ εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με την Ντόρτμουντ να αξιώνει 18 εκατομμύρια ευρώ.

Φαίνεται τελικά πως οι «Κανονιέρηδες» πείστηκαν να ανεβάσουν την προσφορά τους και πλέον, σύμφωνα με το BBC, βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ της Μπορούσια.

Όπως υποστηρίζει το BBC οι «Κανονιέρηδες» αναμένεται να κλείσουν τη μεταγραφή του Σωκράτη στο ποσό που αξιώνει η Ντόρτμουντ με τον 29χρονο Έλληνα στόπερ να ετοιμάζεται να βρει τον Ντίνο Μαυροπάνο στο Βόρειο Λονδίνο.

Παράλληλα με τον Παπασταθόπουλο, η Άρσεναλ δουλεύει και την περίπτωση του έμπειρου Ελβετού μπακ, Στέφαν Λιχστάινερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και όλα δείχνουν ότι θα κλείσουν και αυτή τη μεταγραφή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:17