Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 50′
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας.
Σβήνουμε με το κρασί, το κονιάκ και το βαλσάμικο. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το δεντρολίβανο και το μέλι και αφήνουμε να ψηθεί περίπου 50 λεπτά. Λίγο πριν είναι έτοιμο προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τα δαμάσκηνα.
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.