search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Ευ. Αντώναρος: Αυτόν θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΝΔ

06.06.2018 15:15
Φαρμακερός «χρησμός» Αντώναρου για την κυβέρνηση: «Θα φύγει νύχτα, όπως ο ΓΑΠ» - Media

 

Νέα παρέμβαση μέσω του Facebook κάνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, με «δηλητηριώδες» σχόλια για, όπως υποστηρίζει, τα σχέδια της ΝΔ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος έγραψε: «Το όνομα κυκλοφορεί έδώ και εβδομάδες. Πολύ αξιόπιστη πηγή μου το είχε αναφέρει από τον Απρίλιο. Σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας σε διαφορα sites. Αρα δεν έχω δικαίωμα να σιωπήσω άλλο.

Λουκάς Παπαδήμος. Ναι αυτό το πρόσωπο -σύμφωνα και με τις πληροφορίες μου και με τα δημοσιεύματα- φαίνεται να επιλέγουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύκλοι ως τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020.
 
Η θεση μου, η θέση μας απλή. Δεν έχουμε ανάγκη από αλλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί έχουμε εξαιρετικό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον Προκόπη Παυλόπουλο.
 
Το έχω πει συχνά και το επαναλαμβάνω: Θέλει η χώρα σταθερότητα; Αν ναι -που είναι πάντα το ζητούμενο- τότε πρέπει τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατία) που το 2015 εξέλεξαν τον κ. Παυλόπουλο ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ότι θα τον ξαναψηφίσουν το 2020 για άλλη μια θητεία.
 
Κυρίως η ΝΔ πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θεση αφου δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να υποστηρίξει άλλον υποψήφιο — και μάλιστα απο το σημιτικό περιβάλλον. Εκτός αν η σημερινή ηγεσία της έχει αλλα σχέδια κι άλλες δεσμεύσεις».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43