search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Τερατώδες: Πέταξαν τον νεκρό φίλο τους και συνέχισαν να πίνουν (Video, σκληρές εικόνες)

08.06.2018 16:49
Δυο αδέρφια 5 και 7 χρονών έζησαν μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι δίπλα στο πτώμα της νεκρής μητέρας τους - Media

 

Μια εφιαλτική ιστορία αποκάλυψε η κάμερα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας, η οποία κατέγραψε δύο άνδρες να σέρνουν μέσα στη νύχτα, τυλιγμένο σε ένα χαλί, ένα πτώμα και να το πετούν μερικά τετράγωνα πιο μακριά.

Όλα άρχισαν όταν η αστυνομία της πόλης Σαράτοφ στη Ρωσία ανακάλυψε το πτώμα ενός άνδρα πεταμένο έξω από ένα συγκρότημα κατοικιών της πόλης.

Αμέσως άρχισε έρευνα και ο έλεγχος του βίντεο κάμερας ασφαλείας διπλανής πολυκατοικίας αποκάλυψε την τραγική αλήθεια. Την προηγούμενη μέρα, από νωρίς τρεις φίλοι βρέθηκαν σε διαμέρισμα και άρχισαν να πίνουν.

Μόλις έπεσε το βράδυ, ο ένας από αυτούς έχασε τις αισθήσεις του από την τεράστια ποσότητα βότκας που είχε καταναλώσει και έπεσε λιπόθυμος για να πεθάνει λίγο αργότερα.

Τότε, μέσα στο μεθύσι τους, οι άλλοι δύο άνδρες, φοβισμένοι ότι μπορεί να κατηγορηθούν για το θάνατό του, τύλιξαν το πτώμα σε ένα χαλί και το μετέφεραν μες στο σκοτάδι στη διπλανή πολυκατοικία για να μην κινήσουν υποψίες.

Μετά επέστρεψαν στο διαμέρισμα, το συμμάζεψαν και συνέχισαν να πίνουν. Ωστόσο, το άγρυπνο μάτι της κάμερας ασφαλείας κατέγραψε το μακάβριο έργο τους και η αστυνομία τους εντόπισε σε χρόνο μηδέν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15