16/01/2019 02:59:11

Γεροβασίλη: Η χώρα ανακάμπτει - Σχεδιάζουμε τη μεταμνημονιακή εποχή

 Γεροβασίλη: Η χώρα ανακάμπτει - Σχεδιάζουμε τη μεταμνημονιακή εποχή  - Media

 

Με ένα πλήρες, αναπτυξιακό σχέδιο σχεδιάζει τη μεταμνημονιακή εποχή η κυβέρνηση καθώς η χώρα ανακάμπτει, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη στην εκδήλωση «Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων, αγροτών και ελεύθερων επαγγελματιών» με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση, στο Επιμελητήριο Άρτας, τονίζοντας ότι προσπάθεια της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή ήταν η ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο ελληνικός λαός μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του, υποσχεθήκαμε ότι θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα με στόχο στη λήξη της τριετίας η χώρα να αφήσει πίσω της όλα αυτά που την έφεραν ως εδώ και με ό,τι συνεπάγεται για την προσωπική ζωή του καθένα, ανέφερε η κ. Γεροβοασίλη στον χαιρετισμό της και επισήμανε:

«Και σήμερα μετά από

Η χώρα ανακάμπτει και σχεδιάζει την μεταμνημονιακή εποχή με ένα πλήρες, αναπτυξιακό σχέδιο.

Η προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Σε αυτά τα πλαίσια, λειτουργεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός, τον οποίο συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε, απαντώντας στις πραγματικές ανάγκες.

Για την ενημέρωση των πολιτών έχουν δημιουργηθεί 30 Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) σε όλη την Ελλάδα, απλώνοντας ένα δίχτυ προστασίας.

Μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) στην Άρτα, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτεμβρίου του 2017».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.