Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο Χρόνος: 30′ Κόστος: Φθηνό Τύπος: Καθημερινό
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Τσιγαρίζουμε τα μποτάκια του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές , μέχρι να ροδίσουν . Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Μέσα στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε και τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το σκόρδο και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά ακόμα. Πιέζουμε και λιώνουμε τις αντσούγιες . Προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί . Προσθέτουμε το κοτόπουλο με όλα τα ζουμιά, το ζωμό, τις ντομάτες και το πιπέρι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20’.
Τέλος, βάζουμε την κάππαρη που πρώτα την έχουμε ξαλμυρίσει σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 10’ ακόμα.
Πηγή: tasty-day.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.