search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20
MENU CLOSE

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το «παλάτι» στη Μύκονο που αποχωρίστηκε! (Photos)

15.06.2018 06:55
Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το «παλάτι» στη Μύκονο που αποχωρίστηκε! (Photos) - Media

 

Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ.

Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”. Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε με ενθουσιασμό. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Απεναντίας, τονίζει ότι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη κίνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:20