search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Κουράστηκα να είμαι ταπεινή – Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια»

19.06.2018 08:56
Το ξέσπασμα της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: «Κουράστηκα να είμαι ταπεινή - Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια» - Media

 

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε συνέντευξή της.

Η χολιγουντιανή σταρ είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 17χρονο Ντίλαν και τη 15χρονη Κάρις.

Απ’ ότι φαίνεται η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κουράστηκε να απολογείται για το γεγονός ότι είναι πλούσια και πλέον, δηλώνει περήφανη για ό,τι είναι και ό,τι έχει χωρίς να νιώθει ότι πρέπει να δώσει λόγο γι’ αυτά…

«Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια.

Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό. Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά.

Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά», δήλωσε στη Daily Mirror.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11